" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" It's not because I'm lazy, it's just because I don't care. "

We can chatting here





Friendship }
Sunday, April 3, 2016 | 12:02 AM | 0Comment

Moshi moshi.
True frienship tu apa?
Friend tu apa?

Nak di klasifikasikan kawan sebenar tu senang je.
Bila kau antara hidup dan mati siapa yang hulur tangan kat kau.
Yang ikuti perkembangan kau even di jauh.
Bagi aku macam tu lah.

Kawan ni macam kau susah di hilang kau senang dia datang.
Tak semua.
Ada je kawan yang baik. Even tho dia kawan biasa pun.
Senang cerita, pengalaman orang semuanya lain lain.

Tapi bagi aku, aku dah tak kisah dah dapat kawan singgah menyinggah ni.
Mungkin aku tak sedar yang aku ada buat macam dan Allah beri aku pengalaman yang sama.
Bak kata orang pengalaman tu yang membesarkan kita kan.
So chill.

Aku okay je orang nak kawan dengan aku.
Tapi make sure ikhlas.
Bukannya sebab lain.
Aku ngam je dengan mana mana orang.
Mudah mesra orang kata.


Arigato gozaimasu,
El